(archive.php) قالب نویسنده (author.php) bbpress.php پوسته دسته (category.php) دیدگاه‌ها (comments.php) پابرگ پوسته (footer.php) سربرگ پوسته (header.php) images پوشه قالب صفحه اصلی (index.php) languages پوشه loop.php new قالب برگه (new page.php) برگه یکتا (page.php) نتایج جستجو (search.php) sidebar-footer.php sidebar-shop.php ستون‌کناری (sidebar.php) تک نوشته (single.php) قالب برچسب (tag.php) Authors List قالب برگه (template-authors.php) Best Reviews قالب برگه (template-best-reviews.php) Blog List قالب برگه (template-blog.php) Login page قالب برگه (template-login.php) Masonry Layout قالب برگه (template-masonry.php) Media Page قالب برگه (template-media.php) Restrict Page Require a Login قالب برگه (template-restrict.php) Sitemap Page قالب برگه (template-sitemap.php) Tags قالب برگه (template-tags.php) Timeline قالب برگه (template-timeline.php) woocommerce پوشه wpml-config.xml محتوای انتخاب شده پرونده: 1 2 ​ 3 4 5 ​ 6 7 8 9 10 11 12
خانه / آشپزی / شیرینی و دسر / كیك گل آفتابگردان با خمیر مارسیپان

كیك گل آفتابگردان با خمیر مارسیپان

طرز تهیه:

۱-ابتدا گفتن این نكته ضروری است كه این میزان مواد برای تهیه یك عدد كیك می‌باشد.

۲-ما در اینجا به ۲ عدد كیك با این ابعاد احتیاج داریم، پس با همین اندازه‌ها یك عدد كیك دیگر نیز تهیه كنید.

۳-برای تهیه‌ی كیك اول زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كنید و سفیده‌های تخم‌مرغ را همراه با نیمی از شكر با همزن برقی بزنید تا سفید شود.

۴-حالا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه باقیمانده‌ی شكر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود.

۵-سفیده را آرام به زرده اضافه كنید، آرد و بیكینگ پودر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كنید و با قاشق چوبی، آرام و دورانی هم بزنید.

۶-به حدی كه مواد با هم مخلوط شوند.

۷-اكنون مایه را درون قالب گردی با قطر ۲۳ سانتیمتر كه چرب كرده‌اید و كاغذ روغنی انداخته‌اید بریزید و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

۸-كیك دوم را نیز به همین طریق تهیه نمائید. پس از خنك شدن، كیك‌ها را از ارتفاع به ۴ قسمت مساوی تقسیم كنید.

۹-یك قسمت را كنار بگذارید و سه قسمت دیگر را با خامه به هم بچسبانید. روی كیك و دیواره‌های آن را با خامه بپوشانید.

۱۰-اكنون لایه‌ی كنار گذاشته را روی كیك قرار دهید و اطراف آن را با خامه‌ی سبز رنگ و با ماسوره‌ی برگ، خامه بزنید.

۱۱-سپس با خامه‌ی شكلاتی و ماسوره‌ی شكوفه، مانند شكل تمام سطح كیك را تزئین كنید.

۱۲-اكنون خمیر مارسیپان را به رنگ زرد در آورید و گلبرگ‌هایی از آن آماده سازید. دور تا دور كیك را با گلبرگ‌های مارسیپانی تزئین كنید.

درباره‌ی arash

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک سه شیر یا Tres Leches

برترین‌ها: کیک سه شیر یک دسر مکزیکی است که باید خوشمزه، مغذی و آبدار است. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *