خانه / آشپزی / شیرینی و دسر / چیز کیک سیب کاراملیِ خیلی سخت!

چیز کیک سیب کاراملیِ خیلی سخت!

وب‌سایت روزیاتو – فروغ بیداری: این چیز کیک در چندین مرحله آماده می شود و توصیه می کنیم اگر فرصت و حوصله کافی برای پخت شیرینی دارید، به تهیه این دسر اقدام کنید.

مواد لازم:


برای خمیر:

  •     ۲ پیمانه خرده بیسکوئیت
  •     یک سوم پیمانه شکر قهوه ای
  •     یک سوم پیمانه کره آب شده

مواد میانی:

  •     ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای نرم شده
  •     یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
  •     یک چهارم پیمانه شکر سفید
  •     ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  •     ۱ قاشق چایخوری دارچین
  •     یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
  •     ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  •     ۲ عدد سیب سبز خرد شده

برای تاپینگ:

  •     یک چهارم پیمانه جو پرک
  •     یک چهارم پیمانه آرد
  •     یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
  •     ۱ قاشق چایخوری دارچین
  •     ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     سس کارامل

 

 
طرز تهیه:

۱٫ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲٫ در یک کاسه کوچک، مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و کف قالب بریزید و فشار دهید. سپس به مدت ۵ دقیقه آن را بپزید.

۳٫ در یک کاسه بزرگ، همه مواد میانی به جز سیب را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را روی پایه کیک درون قالب بریزید و روی آنها نیز برش های سیب را بچینید.

۴٫ در یک کاسه بزرگ تر، همه مواد تاپینگ به غیر از وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را نیز به عنوان لایه سوم روی مواد میانی بریزید. سطح مواد را صاف کرده و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.

۵٫ در آخر سس کارامل را روی چیزکیک ریخته و سرو کنید.

درباره‌ی arash

همچنین ببینید

طرز تهیه شربت پرتقال؛ ویتامین سی بزن!

وب‌سایت غذالند: ین شربت به راحتی با پرتقال و شکر تهیه می‌شود. به طور کلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *