(archive.php) قالب نویسنده (author.php) bbpress.php پوسته دسته (category.php) دیدگاه‌ها (comments.php) پابرگ پوسته (footer.php) سربرگ پوسته (header.php) images پوشه قالب صفحه اصلی (index.php) languages پوشه loop.php new قالب برگه (new page.php) برگه یکتا (page.php) نتایج جستجو (search.php) sidebar-footer.php sidebar-shop.php ستون‌کناری (sidebar.php) تک نوشته (single.php) قالب برچسب (tag.php) Authors List قالب برگه (template-authors.php) Best Reviews قالب برگه (template-best-reviews.php) Blog List قالب برگه (template-blog.php) Login page قالب برگه (template-login.php) Masonry Layout قالب برگه (template-masonry.php) Media Page قالب برگه (template-media.php) Restrict Page Require a Login قالب برگه (template-restrict.php) Sitemap Page قالب برگه (template-sitemap.php) Tags قالب برگه (template-tags.php) Timeline قالب برگه (template-timeline.php) woocommerce پوشه wpml-config.xml محتوای انتخاب شده پرونده: 1 2 ​ 3 4 5 ​ 6 7 8 9 10 11 12
خانه / آشپزی / شیرینی و دسر / کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

برترین‌ها: این کیک علاوه بر این که طرز تهیه خیلی راحت و بدون دردسری داره خیلی خوشمزه هم هست و بافت نرم و سبکی داره. به نظر من برای عصرای پاییزی با یک فنجون چای و در کنار خانواده حرف نداره. امیدورام درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شیره انگور: ۳/۴ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
  • شیر: ۱/۴ پیمانه
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

کیک شیره ی انگور

کیک شیره ی انگور

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این کیک ابتدا تخم‌مرغ‌ها که بهتره به دمای اتاق رسیده باشن رو همراه وانیل با همزن میزنیم تا تقریبا پف کنه و کرم رنگ بشه.

کیک شیره ی انگور

۲. حالا شیر و روغن رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم.

کیک شیره ی انگور

۳. بعد نوبت به اضافه کردن شیره‌ی انگوره. باز هم مواد رو با همزن میزنیم تا یکنواخت بشن.

کیک شیره ی انگور

۴. حالا آرد و بیکینگ پودر که با هم الک کردیم رو در دو مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم.

کیک شیره ی انگور

۵. خیلی آروم و به کمک قاشق یا لیسک آرد رو با مایه مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. از هم زدن زیادی باید خوداری کنیم.

کیک شیره ی انگور

۶. حالا مایه کیک رو داخل قالبی که کفش رو چرب کردیم و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم. بهتره تا ۱/۳ قالب خالی باشه تا در حین پخت و پف کردن، مایه کیک سرریز نشه.

کیک شیره ی انگور

۷. حالا قالب رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کردیم میذاریم تا بپزه.

کیک شیره ی انگور

درباره‌ی arash

همچنین ببینید

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

برترین‌ها: سیب پخته یکی از آسانترین دسرهایی‌ست که می‌توانید درست کنید. برای این دسر، هسته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *